ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 
 


Αναγγένηση DPF, CRT, FAP
& Intercooler
για αυτοκίνητα 


Αναγέννηση SCR, DPF, Intercooler
και καλοριφέρ για
φορτηγά


Αναγέννηση
CAT (Καταλύτης)


Ειδικές τιμές
για στόλο οχημάτων


Περισυλλογή
του φίλτρου σας


Πιστοποιημένο Αποτέλεσμα
εργασιών του εξοπλισμού σας


Γραπτό
  Αποτέλεσμα

Γιατί να επιλέξω
Αναγέννηση του φίλτρου

Επιπλέον
Υπηρεσίες
 

 

Γνωρίζατε ότι οι μονάδες DPF απαιτούν τακτική συντήρηση? 

 
 
Τα φίλτρα μικροσωματιδίων DPF, FAP, CRT, SCR, CAT είναι εξαρτήματα στον κινητήρα όπως όλα τα άλλα. Για αυτό το λόγο πρέπει και αυτά να συντηρούνται τακτικά και όχι να περιμένουμε να φράξουν ή να μπλοκάρουν προκειμένου να τα αντικαταστήσουμε ή να τα αναγεννήσουμε.

Όταν τα συντηρούμε τακτικά, ο κινητήρας μας δουλεύει καλύτερα, έχουμε καλύτερη καύση και οικονομία καυσίμου και αποφεύγουμε ανεπιθύμητες βλάβες που μπορεί να έχουν ως αιτία το φραγμένο dpf, οι οποίες μπορεί να μας κοστίσουν πολύ ακριβά για την επισκευή τους.
  Μπαίνει ο κινητήρας σας σε ασφαλή λειτουργία;

  Είναι το λαμπάκι του DPF αναμμένο συνεχώς;

  Σας το αναφέρει ως πρόβλημα ο υπολογιστής του οχήματος σας?

Όλα τα παραπάνω σας ειδοποιούν πως το όχημα σας χρειάζεται αντικατάσταση του φίλτρου μικροσωματιδίων DPF. Το κόστος του αγοράς του είναι απαγορευτικό για τους περισσότερους από εμάς.ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ DPF/ FAP / CRT / INTERCOOLER
 
για αυτοκίνητα και ελαφρά εμπορικάΗ DPF ECOCLEANING όμως σας δίνει την λύση.

Με υπερσύχρονο πλήρως αυτοματοποιημένο εξοπλισμό, πιστοποιημένο από διεθνείς οργανισμούς για το αποτέλεσμα της αναγέννησης που πραγματοποιεί, αναγεννούμε το μπλοκαρισμένο φίλτρο σας σε ποσοστό 98% επαναφέροντας το στην αρχική του μορφή.

Αναγεννούμε όλους τους καταλύτες και DPF, από όλες τις μάρκες αυτοκινήτων και ελαφρών οχημάτων. Η Αναγέννηση μας είναι οικολογική, δεν χρησιμοποιούμε επικίνδυνα τοξικά χημικά που επιβαρύνουν το περιβάλλον.

Λόγω του σύγχρονου εξοπλισμού μας έχουμε την δυνατότητα να σας παραδώσουμε αναγεννημένο το φίλτρο σας αυθημερόν , σε περίπτωση που δεν μπορείτε να έχετε ακινητοποιημένο το όχημα σας για μεγάλο χρονικό διάστημα.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΙΝTERCOOLER


ΕΦΡΑΞΕ ΤΟ INTΕRCOOLER ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΣΑΣ?

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ.
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΕΠΑΝΑΦΕΡΩΝΤΑΣ ΤΟ  ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΓΛΙΤΩΝΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙO.
 


ΕΧΕΤΕ ΣΤΟΛΟ ΟΧΗΜΑΤΩΝ Ή ΕΙΣΤΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΣΤΟΛΟΥ ΟΧΗΜΑΤΩΝ?

Εάν έχετε στόλο οχημάτων ή είστε διαχειριστές στόλου
μπορούμε να συζητήσουμε το ενδεχόμενο  προγραμματισμένης ετήσιας προληπτικής αναγέννησης με πολύ χαμηλότερο κόστος.


Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να κερδίσετε σημαντική έκπτωση
για την αναγέννηση των φίλτρων  του στόλου σας, ενώ παράλληλα
κερδίζετε από την χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και τις
ενδεχόμενες ανεπιθύμητες βλάβες που θα προέρχονταν
από ένα βρώμικο φίλτρο  DPF.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ  CAT / SCR / DPF / INTERCOOLER
KAI ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ, ΒΑΡΕΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ, ΦΟΡΤΗΓΩΝ, ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ,
ΔΟΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ, ΤΡΑΚΤΕΡ

Γνωρίζετε ότι το DPF και το SCR (καταλύτης επιλεκτικής αναγωγής) για οχήματα όπως MAN, DAF, Scania, η Iveco και η Volvo, μπορούν να κοστίσουν πάνω από  5000 € για την αντικατάσταση τους.


Η DPF ecoCleaning έχει την δυνατότητα με το υπερσύγχρονο εξοπλισμό της να σας αναγεννήσει τα φίλτρα DPF και SCR σε ποσοστό 98% επαναφέροντας τα στην αρχική τους μορφή, σε τιμή μοναδική γλυτώνοντας σας από ένα πολύ μεγάλο κόστος σε περίπτωση που επιλέγατε την αντικατάσταση τους.


ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΙΝTERCOOLER ΚΑΙ ΨΥΓΕΙΟΥ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ


ΕΦΡΑΞΕ ΤΟ INTΕRCOOLER Ή ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΣΑΣ?

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΕΠΑΝΑΦΕΡΩΝΤΑΣ ΤΑ  ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΛΙΤΩΝΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ.
Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑ


Εμείς στην DPF ECOCLEANING γνωρίζοντας πολύ καλά πώς ο χρόνος σας είναι πολύτιμος και κάθε χαμένη ημέρα είναι χαμένα χρήματα για εσάς τους επαγγελματίες, με τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό μας έχουμε την δυνατότητα να σας επιστρέψουμε ακόμα και αυθημερόν το φίλτρο DPF και τον καταλύτη επιλεκτικής αναγωγής SCR, προκειμένου το επαγγελματικό σας αυτοκίνητο να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν στην εργασία του.

Ακόμα και να επιλέξετε να το αντικαταστήσετε εκτός του δυσβάστακτου κόστους, ο χρόνος που θα σας πάρει να σας τοποθετήσουν το καινούργιο θα είναι πολύ περισσότερος.


ΕΧΕΤΕ ΣΤΟΛΟ ΟΧΗΜΑΤΩΝ Ή ΕΙΣΤΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΣΤΟΛΟΥ ΟΧΗΜΑΤΩΝ?

Εάν έχετε στόλο οχημάτων ή είστε διαχειριστές στόλου
μπορούμε να συζητήσουμε το ενδεχόμενο  προγραμματισμένης ετήσιας προληπτικής αναγέννησης με πολύ χαμηλότερο κόστος.


Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να κερδίσετε σημαντική έκπτωση για την αναγέννηση των φίλτρων  DPF και SCR του στόλου σας, ενώ παράλληλα κερδίζετε από την χαμηλή κατανάλωση καυσίμου των οχημάτων σας και από την αποφυγή ενδεχόμενων ανεπιθύμητων βλαβών, που θα προέρχονταν από ένα βρώμικο φίλτρο  DPF και SCR.
Αναγέννηση CAT (Καταλύτης)
 Γιατί πρέπει να είναι καθαρός ο Καταλύτης σας;
 • Εάν ο καταλύτης σας δεν λειτουργεί σωστά, το αυτοκίνητό σας δεν θα περάσει ΚΤΕΟ της λόγω των εκπομπών καυσαερίων.
 • Αυξάνεται η αποδοτικότητα των καυσίμων του οχήματός σας.
 • Βελτιώνετε η απόδοση του αυτοκινήτου σας.
 • Αποφεύγετε το ακριβό κόστος για την αγορά μιας νέας μονάδας.

Αξιοποιώντας τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό μας χωρίς την χρήση επικίνδυνων τοξικών χημικών, με ότι αυτό σημαίνει, επαναφέρουμε τον καταλύτη σας στην αρχική του κατάσταση. Με πολύ χαμηλό κόστος σας δίνουμε την δυνατότητα να κερδίσετε αρκετά χρήματα επιλέγοντας να τον αναγεννήσετε και όχι να τον αντικαταστήσετε.


ΠΕΡΙΣΣΥΛΟΓΗ
 
Η DPF ECO CLEANING συνεργάζεται με την ACS και την ΓΡΑΜΜΑΔΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ και συλλέγει Πανελλαδικά δωρεάν το φίλτρο και τα άλλα εξαρτήματα σας (INTERCOOLER, ΨΥΓΕΙΟ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΚΑΙ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ) από το μέρος που θα μας υποδείξετε.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάτε σε συνεργείο αυτοκινήτων της αρεσκείας σας προκειμένου να αφαιρέσει το φίλτρο ή των καταλύτη σας ή τάλλα εξαρτήματα, να μας ενημερώσετε σχετικά και όλα τα άλλα αφήστε τα σε εμάς.ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ  ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΜΑΣ
 
Οι μοναδικές υπηρεσίες καθαρισμού DPF του υπερσύγχρονου εξοπλισμού μας  είναι πιστοποιημένες από
 • ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ  TOR VERGATA
 • ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ TUV NORD
 • Autotechnique Sas, Monza e Brianza
 • ΟΙΚΟΣ LiqTech (ΗΓΕΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ   ΥΛΙΚΩΝ ΦΙΛΤΡΩΝ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟΥ
   
ΕΝΩ Ο ΟΙΚΟΣ UMICORE ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΚΑΤΑΛΥΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ  ΑΝΑΓΓΕΝΗΣΗ ΣΕ ΦΙΛΤΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΜΑΣ, ΕΓΡΑΨΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ « Η ανάλυση επιβεβαιώνει ότι δεν υπάρχουν αξιοσημείωτες διαφορές ανάμεσα σε ένα αναγεννημένο  φίλτρο  και σε ένα καινούργιο».

Το προσωπικό μας έχει περάσει από εξειδικευμένη εκπαίδευση. Μετά την αναγέννηση μας το μπλοκαρισμένο
σας φίλτρο  DPF,  επανέρχεται στην αρχική του κατάσταση, παρατείνετε η διάρκεια ζωής του, ο κινητήρας σας λειτουργεί ομαλά με όλη την αρχική ισχύ του, έχετε οικονομία στην κατανάλωση καυσίμου και  συμβάλετε στην προστασία του περιβάλλοντος.

Σε περίπτωση που το
DPF φίλτρο σας έχει υποστεί βλάβη, είτε από διάβρωση ή με λιώσιμο των υλικών του (λόγω της συνεχούς χρήσης, ενώ είχε ήδη μπλοκαριστεί), δεν προχωρούμε σε αναγέννηση , σας ενημερώνουμε και σας το επιστρέφουμε με μόνη χρέωση τα έξοδα αποστολής.


ΓΡΑΠΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΓΕΝΗΣΗΣ
Κατά την εισαγωγή του φίλτρου σας για Αναγγένηση στον πλήρως αυτοματοποιημένο εξοπλισμό μας, εκδίδετε απόδειξη από διαγνωστικό μηχάνημα που μας δείχνει την αντίσταση και την ροή του αέρα μέσα στο φίλτρο σας. Με την ολοκλήρωση της Αναγγένησης το διαγνωστικό μηχάνημα, μας εκδίδει ξανά απόδειξη στην οποία αναγράφονται εκ νέου τα παραπάνω στοιχεία.

Αυτές οι αποδείξεις σας αποστέλλονται μαζί με το φίλτρο σας, προκειμένου να διαπιστώσετε και εσείς αλλά και να είστε απολύτως σίγουροι για το τελικό αποτέλεσμα της αναγέννησης που πραγματοποιήσαμε στο φίλτρο σας. H Αναγέννηση του DPF είναι η μοναδική σοβαρή  μακροπρόθεσμη λύση
H Αναγέννηση του DPF είναι η μόνη σοβαρή  μακροπρόθεσμη λύση όταν δημιουργηθεί το πρόβλημα. Κάποιοι ενδεχομένως να προτιμήσουν να το αφαιρέσουν και να επαναπρογραμματίσουν τον εγκέφαλο του οχήματος έτσι ώστε να λειτουργεί χωρίς αυτό.

Εκτός που αυτό είναι μια ενέργεια που καταστρέφει την υγεία τους, των υπολοίπων ανθρώπων, των παιδιών μας και του περιβάλλοντος που ζούμε καθώς τα σωματίδια που θα βγουν στον αέρα, όταν τα εισπνεύσουμε επικάθονται στους πνεύμονες μας και είναι άκρως καρκινογόνα και επικίνδυνα, πολύ καταναλωτές στην Ευρώπη που προχώρησαν σε αυτήν την απαράδεκτη ενέργεια και αφαίρεσαν το DPF αντί να το καθαρίσουν ή να το αντικαταστήσουν, διαπίστωσαν πως μετά από λίγο καιρό είχαν προβλήματα με την τουρμπίνα του κινητήρα  καθώς σε όλες τις περιπτώσεις μεταβλήθηκε η πίεση επιστροφής του αέρα στην οποία βασίζεται η τουρμπίνα με αποτέλεσμα να επηρεαστεί η απόδοση της οδηγώντας στις περισσότερες περιπτώσεις στην καταστροφή της.Προσφέρουμε την απόλυτη ευελιξία στις επιχειρήσεις και στους ιδιώτες
Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν: 
 • Δωρεάν πανελλαδική συλλογής και  επιστροφή στο συνεργείο σας μετά τον καθαρισμό του φίλτρου σας . Εσείς απλά πρέπει να πάτε σε συνεργείο της αρεσκείας σας προκειμένου να σας το αφαιρέσει και να σας το επανατοποθετήσει στο όχημα σας.
 • Δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης.
 • Έκπτωση για τους συχνούς πελάτες μας.
 • Ειδικές τιμές, για τις εταιρείες που κατέχουν στόλο οχημάτων όπως εταιρείες ενοικιάσεως αυτοκινήτων, σύλλογοι ταξί κ.λ.π
Αν το φίλτρο σας μπλοκαριστεί εντός 12 μηνών και διαπιστωθεί ότι οφείλεται σε μη σωστή Αναγέννηση, θα την επαναλάβουμε εκ νέου, χωρίς καμία χρέωση για εσάς. 

*Περιλαμβάνεται στην εγγύηση και το κόστος μεταφοράς από και προς εσάς                       
** Ισχύει μόνο όταν το όχημα και το φίλτρο σας παραμένουν υπό την ίδια ιδιοκτησία.                   
*** Η 12 εγγύηση καλύπτει μόνο το καθάρισμα του φίλτρου σας. 
  
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΣΟΛΩΜΟΥ 23,
55134 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
2310 610 023
info@dpfecocleaning.gr© 2015 - dpfecocleaning.gr
Back to top