ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ

 


 

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

ΔΙΑΝΟΜΗ

Επίλυση του προβλήματος από φραγμένο  DPF, FAP, CRT, SCR,
CAT (ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ), INTERCOOLER KAI ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ

ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ

 

 
 

Μόλις διαπιστώσατε ότι έχετε πρόβλημα με το  DPF, FAP,CRT, SCR, CAT (ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ), INTERCOOLER KAI ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ σας.

Τα επόμενα βήματα σας είναι:
 1.  ΕΑΝ ΕΙΣΤΕ ΙΔΙΩΤΗΣ: 
  Α) ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΣΑΣ

  Β) ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΕ ΜΕ ΦΑΞ Ή ΕΜΑΙΛ Ή ΤΟ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΟΣΤΕΙΛΛΕΙ ΩΣ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΣΑΣ


 2.  ΕΑΝ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΟΧΗΜΑΤΩΝ:  
  Α) ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ  ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΣΑΣ

  Β) ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ
  ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΕ ΜΕ ΦΑΞ Ή ΕΜΑΙΛ Ή  ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΕ ΩΣ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΣΑΣ»


Εμείς θα οργανώσουμε όλα τα άλλα, δηλ:


Θα επικοινωνήσουμε άμεσα με το συνεργείο αυτοκινήτων που επιθυμείτε να το αφαιρέσετε.


Θα ενημερώσουμε την courier που συνεργαζόμαστε να το παραλάβει από εκεί και να το παραδώσει σε εμάς.


Θα καταγραφούν σε αρχείο όλα τα απαραίτητα στοιχεία που χρειαζόμαστε (ημερομηνία παραλαβής, κατάσταση που το παραλαμβάνουμε κ.λ.π. στοιχεία που μας είναι απαραίτητα να γνωρίζουμε.Θα γίνει η απαραίτητη διάγνωση της κατάστασης του.Θα προβούμε στην αναγέννηση του.

Και τέλος θα επιστραφεί στο συνεργείο αυτοκινήτων που το παραλάβαμε αρχικά, μαζί με τις τυπωμένες αποδείξεις από το διαγνωστικό μηχάνημα, προκειμένου να είστε σίγουροι για το τελικό αποτέλεσμα. 
  Πώς θα Αναγεννηθεί;  
 
 • Στο εργαστήριό μας, θα προβούμε σε ενδελεχή έλεγχο ροής αέρα για να βεβαιωθούμε ότι η συσκευή σας δεν έχει υποστεί βλάβη και μπορεί να Αναγεννηθεί. Εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας και θα κανονίσουμε την επιστροφή του ΦΙΛΤΡΟΥ  χωρίς χρέωση αναγέννησης, εκτός από τα ταχυδρομικά τέλη. ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΦΙΛΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ για αναγέννηση , έτσι ώστε να ξεκινήσει αυτή τη διαδικασία, το συντομότερο δυνατό.

.
 
  Επιστροφή της μονάδα  DPF σας  
 
 • Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία Αναγέννησης του ΦΙΛΤΡΟΥ, θα κανονίσουμε την επιστροφή του και θα επικοινωνήσει αρμόδιος από το λογιστήριο μας   για να ολοκληρώσετε την πληρωμή.  Το φίλτρο θα  φτάσει πίσω σε σας μαζί με τις αποδείξεις από το διαγνωστικό μηχάνημα για την αντίσταση και την ροή του αέρα μέσα σε αυτό. Παρακαλούμαι να κρατήσετε αυτές τις αποδείξεις.

.
 
    ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ  
 
 • Παρακαλούμε να ζητήσετε από τον μηχανικό σας κατά την αφαίρεση του φίλτρου από τον κινητήρα να προσέξει να μην κάνει ζημιά στους αισθητήρες που είναι πάνω σε αυτό.

.
 

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΣΟΛΩΜΟΥ 23,
55134 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
2310 610 023
info@dpfecocleaning.gr© 2015 - dpfecocleaning.gr
Back to top