ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΩΝ ΦΙΛΤΡΩΝ DPF, FAP,CRT, SCR, CAT (ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ )
ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ INTERCOOLER , ΨΥΓΕΙΟΥ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ KAI ΝΤΕΠΟΖΙΤΟΥ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ
ΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ

 
 

Χρησιμοποιούμε εξοπλισμό πλήρως αυτοματοποιημένο, τελευταίας γενιάς έχοντας την δυνατότητα να Αναγεννήσουμε με ποσοστό επιτυχίας 98% το DPF, FAP, CRT, SCR, CAT (ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ ) και να καθαρίσουμε το INTERCOOLER , το ΨΥΓΕΙΟ του ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΕΠΟΖΙΤΟ ΚΑΥΣΙΜΟΥ του οχήματος σας.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κανονίσετε να τα βγάλετε από τον κινητήρα σας, να μας ενημερώσετε σε ποιο συνεργείο τα αφαιρέσατε και εμείς θα φροντίσουμε όλα τα υπόλοιπα.
  Το κόστος για την αντικατάσταση τους είναι αρκετά υψηλό, εμείς σας δίνουμε την επιλογή να τα αναγεννήσετε ή να τα καθαρίσετε  γλιτώνοντας έτσι ένα αρκετά σημαντικό ποσό.


ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 

Για την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ που διενεργούμε στα φίλτρα σας δεν χρησιμοποιούμε καθόλου χημικά που όπως όλοι γνωρίζουμε είναι αρκετά επιβλαβή και καταστρέφουν τον πλανήτη μας, αλλά χρησιμοποιούμε ΜΟΝΟ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ.
..
 
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΔΡΑΣ
    ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ
    ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ "AUTOMOTIVE ENGINEERING"
    ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ HELLAS AUTO SERVICE
    ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ "CAR TRACK"
 
  EΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΤΡΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ:

ΔΩΡΕΑΝ Πανελλαδική Συγκέντρωση και Παράδοση.  
98% ποσοστό επιτυχίας αναγέννησης.
Εγγύηση 12 μήνες (σε περίπτωση που σας βγάλει ένδειξη που οφείλετε σε κακή Αναγέννηση από εμάς και όχι από άλλη μηχανική βλάβη του οχήματος σας,  την επαναλαμβάνουμε  δωρεάν).
Χρεώνεστε μόνο τα έξοδα αποστολής σε περίπτωση που δεν μπορούμε να Αναγεννήσουμε το φίλτρο  DPF σας , λόγω βλάβης που δεν θα σας επιτρέψει να το χρησιμοποιήσετε ακόμα και μετά την Αναγέννηση.
Σας δίνουμε τυπωμένες τις μετρήσεις ροής και αντίστασης του αέρα, που εκδίδει  αυτοματοποιημένο διαγνωστικό μηχάνημα πριν και μετά την Αναγέννηση, έτσι ώστε να είστε σίγουροι για το τελικό αποτέλεσμα.
Έχουμε την δυνατότητα να αναγεννήσουμε και να σας επιστρέψουμε αυθημερόν το φίλτρο σας, σε περίπτωση που είστε επαγγελματίας και χρειάζεστε άμεσα να διορθώσετε το όχημα σας.


ΕΧΕΤΕ ΣΤΟΛΟ ΟΧΗΜΑΤΩΝ Ή ΕΙΣΤΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΣΤΟΛΟΥ ΟΧΗΜΑΤΩΝ?

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΑΚΕΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΣΧΥΟΥΣΕΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΤΟΛΟ ΣΑΣ «ΚΑΘΑΡΟ» ΚΑΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩΝΤΑΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΠΟΦΥΓΗ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΩΝ ΒΛΑΒΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΛΘΟΥΝ ΣΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΣΑΣ, ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΚΟΣΥΝΤΗΡΗΜΕΝΟ ΦΙΛΤΡΟ ΜΙΚΡΟΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΑΜΕΣΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ.

 
 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ . Η ΣΩΣΤΗ ΕΙΝΑΙ 14οχλμ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ
 


 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΣΟΛΩΜΟΥ 23,
55134 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
2310 610 023
info@dpfecocleaning.gr© 2015 - dpfecocleaning.gr
Back to top